Shockabsorber – Bestrijd de Bounce

Korte droogtijd

De Shockabsorber sport beha bestaan uit materialen die én wrijving reducerend én een korte droogtijd garanderen.  Bovendien blijft de lichaamstemperatuur op peil tijdens het sporten.

Duurzaamheid

Om extreme slijtage tijdens het sporten te voorkomen zijn de Shockabsorber sportbeha’s gemaakt van duurzame en slijtvaste stoffen.  Pluisvorming wordt hierdoor tot een minimum herleid.

Vochtregulerend

Een droge en comfortabele voelende huid is een must tijdens het sporten.  Vandaar dat er enkel voor materialen vochtregulerende materialen wordt gekozen.

Stoffen die ademen

Een goede luchtcirculatie is het minste wat u kan verwachten van een goede sport beha.  Daarom koos Shockabsorber bewust voor hoge kwaliteitsmaterialen.

Wist u dat 44% van de vrouwen geen (goede) sportbeha draagt tijdens het sporten.  Dit resulteert in pijnlijke en gevoelige borsten. Een goede sportbeha voelt aan als een tweede huid en kan u een hoop kommer en kwel besparen.

Borsten hebben geen spierweefsel.  De mooie vorm van je borsten wordt enkel bepaald door de huid en ligamenten.  Zet je die onderdruk raken je borsten onherstelbaar beschadigd.

Afhankelijk van de grootte van uw borsten kunnen deze tijdens het sporten verplaatsingen van 14 cm ondergaan.  Zelf indien u een cupmaat 75A heeft is dit nog steeds 4 cm.  Uiteindelijk gaan uw borsten onherroepelijk de strijd tegen de zwaartekracht verliezen.

Mathematisch kunnen we aantonen dat een sportbeha van Shockabsorber het bewegen van de borsten beperkt met 78%.

groothandel in lingerie SHOCK-ABSORBER-S5044-Ultimate-Run-Bra-PINK-RUNNING2
adminShockabsorber