lingerie groothandel lisca fashion

Lisca – Luxe lingerie met een uitstekende pasvorm.

Ideaal voor grote maten

Lisca heeft diverse collecties voor elke type vrouw en voor alle gelegenheden, gaande van klassiek, tot verleidelijk of zuiver functioneel.  Lisca lingerie heeft een klassieke snit met een uitstekende pasvorm. Ook is er een grote keuze voor grote maten.

Betaalbare luxe

Deze luxe lingerie zeer goede kwaliteit, een uitstekende pasvorm en zit zeer comfortabel. Vrouwen die de lingerie van Lisca stralen zelfvertrouwen uit en voelen zich goed in hun vel.Sinds 1955

Het bedrijf Lisca werd opgericht op 5 augustus 1955 opgericht.  In de werkplaats van deze artisanale onderneming hield men zich bezig met het herstellen van kousen en dressingsknoppen.

Lingerie en badmode

In een tweede fase verschoof de focus naar de productie van lingerie.  Originaliteit, specialisatie en kwaliteit werden de kernwoorden.  Het bedrijf kende dat ook een snelle groei.

Europese speler

De dag van vandaag is Lisca een begrip in de Europese lingerie en badmode business.  Het merk streeft er naar zichzelf steeds weer te verbeteren.  De producten zijn van hoge kwaliteit, passen perfect en zijn modieus.

adminLisca