Femilet een Deens Lingeriemerk

Femilet Lingerie, een familie saga

Femilet is vandaag de dag één van de toonaangevende lingeriemerken in Denemarken en heeft een uitgebreid gamma van lingerie, badmode, nachtmode en diverse accessoires.
Het verhaal van Femilet is een familiesaga die begon in de jaren 1920 toen de drie Krøjgaard broers het bedrijf oprichtten dat we nu kennen als Femilet.

Femilet werd opgericht in 1923 door Jens Krøjgaard. In 1994 werd Femilet overgenomen door Thygesen broers, die in december 2010 het bedrijf verkochtten aan de Franse Groep Chantelle, die wereldwijd op grote schaal wordt vertegenwoordigd in zowel de retail en groothandel. Femilet heeft door de jaren heen sterk uitgebreid – heeft momenteel  meer dan 100 werknemers, meer dan 24 winkels, en meer dan 500 zakelijke klanten.

Hoge Kwaliteit

Femilet heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een sterke, marktgerichte onderneming die zich richt op ontwerp, verkoop en marketing van modieuze lingerie, ondergoed, badmode en nachtkleding. Femilet biedt u een uitgebreid gamma van verschillende: Femilet, Black Edition, Kostuum Stad Femilet en Femilet en Costume Beach.

De naam Femilet is synoniem voor een kwalitatief hoogwaardige product, is voorzien van een perfecte pasvorm en heeft internationale uitstraling.Filosofie

Functionaliteit gekoppeld aan perfecte pasvormen zijn van essentieel belang voor het design team.  Een super vrouwelijk design gekoppeld aan comfort is de filosofie van Femilet.

Voor elke gelenheid

Het merk richt is er voor sterke, moderne en onafhankelijke vrouwen met een veelzijdig leven.  De lingerie is dermate ontworpen dat hij geschikt is voor alle gelegenheden en behoeften.

Unieke pasvormen

Met  cupmaten die variëren van A tot H en een verscheidenheid van verschillende beha modellen is voor elke individuele klant een perfecte en unieke pasvorm gegarandeerd.

adminFemilet