Belles Dentelles heeft haar draai gevonden Speciaalzaak in Krommenie met mooie goedzittende lingerie bestaat een jaar

KROMMENIE – Belles Dentelles: dat is vakvrouw Krista Peereboom! Inmiddels alweer een jaar gestart met haar lingeriewinkel – ze verkoopt maar ze is eigenlijk veel meer een ‘personal shopper’. Eenmaal in het pashokje helpt ze je al klant met veel betrokkenheid en vakkennis. “Het was in het begin nog even zoeken naar de juiste balans in vraag en aanbod”, zegt Krista “Maar ik ken de meeste klanten nu goed en kan ze daardoor nog beter adviseren. Ik heb mijn draai in Krommenie echt gevonden.” Krista’s winkel bestaat per 24 november een jaar en dat viert ze graag met alle klanten van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 november.

Krista: “Ik wil mijn klanten graag bedanken voor het afgelopen jaar. Ik ga ze daarom verwennen met een paar leuke acties. Er is zaterdag een Rad van Fortuin in de winkel met leuke prijsjes of kortingen en met elk uur een hoofdprijs. Ook zijn er hapjes en drankjes. De goodiebags waren vorig jaar een succes – dus die actie komt terug: de eerste vijftig klanten die vanaf 20 november langskomen in de winkel – en voor 50 euro (lingerie of ondermode) kopen – krijgen de goedgevulde verrassingstas mee naar huis (let op: kom snel langs want op is op). Krista: “Heel leuk om te weten voor dames die van afwisselen houden: bij aankoop van een modieuze bh of fijn huispak krijgen jullie er een speciaal voor deze actie geselecteerde bh bij met 50% korting. Dat kan al snel oplopen tot een korting van 25 euro.

Betaalbaar en kwaliteit

Belles Dentelles is gespecialiseerd in mooi en goed zittende lingerie voor een betaalbare prijs. De series hangen mooi op thema en kleur. Niet alleen de winkel is diep het assortiment ook: maat AA t/m H en omvang 65 tot en met 110 en alles ‘mix and match’. Het hele jaar door badmode en hoogwaardige heren- en kinderondermode (kinderen vanaf maat 128). Belles Dentelles biedt uiteenlopende ontwerpen, met verfijnde afwerkingen in een uitstekende pasvorm. Legergroen, donkerblauw en tomatenrood zijn de trendkleuren voor deze winter. Merken zijn onder andere: Missya, Lisca, After Eden, Femilet, Eva, Royal Lounche, Sans Complexe, Sassa, Blue Label, Dream Avenue, Sapph e.v.a.
De rode loper ligt uit voor de klanten van Belles Dentelles. Adres: Zuiderhoofdstraat 2B, Krommenie

Ref.: http://www.rodi.nl/widgets/1833-bedrijf-in-beeld/nieuws/1484478-belles-dentelles-heeft-haar-draai-gevondenspeciaalzaak-in-krommenie-met-mooie-goedzittende-lingerie-bestaat-een-jaar?fbclid=IwAR28q8xWaNgbxvuEXz0PRNsfVEw1A9LnGHEwbTVEre7KNPlvAvr3jIxlRA8

adminBelles Dentelles heeft haar draai gevonden Speciaalzaak in Krommenie met mooie goedzittende lingerie bestaat een jaar

Related Posts

Rad van Fortuin

Rad van fortuin.

Vandaag staat het rad van fortuin voor jullie klaar, we zijn druk bezig geweest om alle cadeautjes in te pakken. Voor de eerste 12 klanten hebben we nog een goed gevulde goodie bag. Komen jullie ook op ons proosten? Tot snel in de winkel. Liefs krista — bij Belles Dentelles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 11 =